Mange unge (inklusiv mig selv) sværger til IKEA og tager den hel store IKEA-tur, hvor man køber alt (og vitterligt) alt til ens første hjem. Det er nemt og billigt, men det kan dog også i nogle tilfælde blive meget IKEA-agtigt – måske lidt for meget af det gode 🙂

Dog synes jeg, at der stadig er stor forskel på IKEAs møbler ift. hvilke modeller, man vælger, der enten er mere eller mindre “IKEA-agtige”. Samt at IKEA er blevet gode til at lave flottere og mindre plastik-agtige møbler.

Herunder har jeg prøvet at finde nogle billige IKEA ting, men hvor de ikke umiddelbart ligner at være fra IKEA. Man kan kalde det for IKEA uden IKEA 😉

Lækre accessories til din stue fra IKEA

Selvom jeg selv er stor IKEA fan og har flere IKEA møbler, så har jeg i mit eget hjem prøvet at skabe en blanding mellem billigere/praktiske IKEA-møbler og dyrere eller mere skæve nipsting.

De dyrere ting har jeg enten ønsket mig som gave eller selv investeret i som fx vinglas, bestik og Royal Copenhagen kopper, mens det skæve finder jeg på loppemarkeder/i genbrug, hvor keramik og retroting hurtigt kommer med hjem. Min pointe er, at man kan gøre det hele mindre IKEA-agtigt, hvis man sammensætter IKEA med lidt dyrere ting eller skæve detaljer – eller vælger lidt med omhu i deres store produktsortiment.

Ting til køkkenet:

Få køkkenet til at shine med disse flotte ting fra IKEA

Og til badeværelset:

IKEA har utrolig meget – også dejlige produkter til badeværelset

Det var nogle af de IKEA-ting, som jeg synes sagtens kan skabe stil og design i ethvert hjem. Nogle har jeg allerede selv indkøbt, resten bliver på næste indkøbstur. Jeg håber, at du fandt inspiration til DIN næste tur til IKEA og lidt shopping på budget.

Vil du inspireres lidt mere, så se fx indlæggene Køkkendrømme, Skab let en spastemning og Hold øje med H. Skjalm P.

/Nadia

SKRIV KOMMENTAR

Venligst skriv din kommentar
Skriv venligst dit navn her