Inspiration til brændestabel i haven

0
6130

Når man ser en af de der store runde brændestabler, så er man imponeret over, at nogle både har evnerne og tålmodigheden til at bygge sådan en brændestabel. Jeg har altid gerne ville have sådan én, men den ville have dækket hele vores græsplæne.

Holder til brænde
Ikke plads til stor brændestabel i haven? Så overvej en lille væghængt model.

En lille rund brændeholder til væggen

Derfor var vi på udkig efter et eller andet, der kunne opbevare den lille mængde brænde vi skulle bruge til havepejsen. Den måtte samtidig gerne være dekorativ, ikke fylde for meget og heller ikke stå på græsset. Først tænkte vi at bukke et stykke cortenstål som en cirkel, men efter at have søgt lidt på nettet – fandt vi denne runde brændeholder. Mest imponerende var, at den kun kostede 229,- og fragten var gratis. I like.

Den runde brændeholder er købt hos Vida XL – du kan finde link her her 

Brændeholder til væg
Brændeholderen er egentlig beregnet til at stå, men med et par huller i stålstellet og et par bolte – sidder den perfekt på hegnet.

Kreative løsninger på opbevaring af brænde

Det er ret vildt hvor mange kreative løsninger der findes derude i forhold til opbevaring af brænde. Her er lidt som jeg fandt på Pinterest, som jeg også synes er mega fede løsninger på brændeholdere.

Brændeholder i haven
Der findes utrolig mange kreative løsninger i forhold til brændeholdere. Her lidt inspiration fra Pinterest.

Så måske du også er blevet inspireret til at lave lidt kreativt med dit brænde? Der er i hvert fald rigtig mange muligheder for at skabe noget kreativt og funktionelt.

Og så er det jo rigtig godt for insekterne at have et sted at være, hvor en brændestabel er fantastisk. Eller måske du hellere vil have et insekthotel i haven? Så se mere her

/Charlotte

SKRIV KOMMENTAR

Venligst skriv din kommentar
Skriv venligst dit navn her