Køkkendrømme

Det hvide køkken er i min optik langt fra kedeligt, koldt og klinisk. Der ligger mange fordele i det hvide, da det både er tidsløst og moderne - og at man hurtigt kan ændre køkkenets udtryk igennem forskellige nipsting.

0
5230

Siden jeg flyttede ind i min lejlighed for snart 1,5 år siden, har en opdatering af mit køkken været en drøm. Jeg har længe synes, at det “hvide-i-hvide” køkken er utrolig flot, og jeg har derfor selv valgt en hvid højglans laminat bordplade fra IKEA. Køkkenet er dog stadig ikke helt færdigt, men der skal nok selvfølgelig komme “før/efter” billeder på bloggen. Indtil da er her nogle af de inspirationsbilleder, som jeg selv har brugt i mine køkkenovervejelser.

Source: Pinterest

Ovenover synes jeg, at det er så smukt med det hvide, hvor de farvede nipsting virkelig kommer til sin ret – og så er jeg kæmpe fan af de hvide populære newyorkerfliser aka. metrofliserne.

Source: Pinterest

Her har det hvide køkken fået et mere rustikt look med fx stålbordplade på det første billede og træbarstole og betongulve på det andet. Alle ting, der bryder det hvide og giver køkkenet karakter og personlighed.

Source: Pinterest

Med fx en grå bagbeklædning som her bliver det hvide køkken endnu mere sofistikeret og stilrent.

Source: Pinterest

Hvis jeg havde et større køkken, ville jeg helt sikkert købe en stålreol til opbevaring, som på første billede. Den giver et rigtig cool industrielt look og er meget praktisk. Man kan vidst få dem i IKEA og byggemarkeder til billige penge. Er også vild med glasopbevaringen på det andet billede, hvor de alle står fremme  – er selv lige begyndt at samle på forskellige af dem i genbrugsbutikker. Dog er de heller ikke dyre fra ny 🙂

Source: Pinterest

Hylderne her er fra IKEA og hedder BOTKYRKA til kun 239 kr. De er blevet rigtig populære som køkkenhylder, da de både er pæne og praktiske. Jeg har selv planer om at købe to og sætte dem “ovenpå” hinanden, så man egentlig får 4 hylder som på nr 2 billede.

Source: Pinterest

Planter og krydderurter bringer liv og hygge. Som på billederne, kan man enten sætte en hylde op på tværs af et vindue eller have dem hængende i snore ned fra loftet – hvilket jeg synes er super fedt.

Source: Pinterest

Et smukt stilleben med olier, krydderurt og skærebræt gør utrolig meget. Og så er jeg selv vild med den rå trækasse, hvor man nemt med en hvid tush kan skrive krydderurternes navn. At gro sine egne avokadoplanter i en glaskaraffel er en rigtig sjov ide, meget æstetisk og er helt klart noget, jeg vil prøve. Her er en DIY til at gro sit eget avokadotræ.

Håber I har fået lige så meget inspiration ud af billederne til jeres køkkener, som jeg har fået til mit fremtidige drømmekøkken 🙂

/Nadia

 

SKRIV KOMMENTAR

Venligst skriv din kommentar
Skriv venligst dit navn her