Der er intet mere beroligende, end at høre stille rislende vand i haven. Så da dette lille springvand kom til salg på DBA til ingen penge, så slog jeg til… Og da vi alligevel var igang med at anlægge terrasse, kunne den jo snildt lige blive inkorporeret.

Som I kan se af nedenstående foto, så er der sket en upgrade af hjørnet. Især brønddækslet var en øjenbæ. Men med lidt maling og masser af planter, så blev det meget godt.

Det lille bassin beboes nu af vores and, der indimellem bliver jagtet af katten. Wilson, altså katten, har dog nu fundet ud af, at det bare er et plastikdyr. Springvandet har fået tilkoblet fjernbetjening, hvilket er ret underholdende, når børnebørnene bliver bedt om at gå hen til springvandet og sige “Tænd”. De har ikke helt fanget endnu, at morfar/farfar har fjernbetjeningen på ryggen….

Så jeg kan helt bestemt anbefale at få anlagt lidt vand i haven. På vores springvand, der risler vandet blot stille og roligt ned, hvilket også kan anbefales. Og som altid, har dette projekt ikke kostet særlig meget, da jeg jo gerne køber tingene brugt eller finder det gratis.

Så er du til vand, så bare sæt i gang…

/Charlotte

SKRIV KOMMENTAR

Venligst skriv din kommentar
Skriv venligst dit navn her