Trends 2018

0
1444

trend-2018

Når man kigger på Trends 2018, så er der ingen tvivl om, at stilen bliver lidt tungere end det nordiske look. Det er mørkere farver på væggene, guld, messing, mønstrede tapeter, grøn marmor etc. Velour, teak og keramik har længe været trendy – dog ofte sammensat med lyse vægge, lette stole og doucherede objekter. Nu går trenden lidt videre, stadig med træmøblerne og det naturlige – men sat op mod vovede mørke tapeter eller farver. Gøre rummet lidt mere dramatisk.

Trenden er helt klart også, og har været det længe – at have sin egen personlige stil og være stolt af den. Så nej, du skal ikke male alle dine vægge og lofter i mørke dystre farver for at være med i gruppen. Men trenden er, at vi godt må være lidt mere vovede i vores design, turde vælge det dramatiske og sætte det sammen med dét vi allerede har i vores hjem.

SKRIV KOMMENTAR

Venligst skriv din kommentar
Skriv venligst dit navn her