De franske plakater

0
4036

Jeg har en stor kærlighed for gamle franske plakater. De er vintage, retro og smukke – bedre bliver det ikke! Har netop opdaget Marc Chagall, som jeg er helt vildt med! Synes det gamle – bliver moderne igen og billederne mixet på en væg med forskellige typer rammer vil være så fedt.
– I sær sølvrammer med patina synes jeg står flot til de gamle franske plakater 🙂
Ekstra tip: find mange flere smukke franske, hvis du googler “Galerie Maeght”

skaermbillede-2018-02-28-kl-10-18-58

Franske galleriplakater er i den grad kommet på mode her på det seneste, specielt Matisse, men også den danske reklamedesigner Peter Kjær-Andersens plakater, som har et meget fransk touch, er populære – hvilket man godt forstår 🙂

skaermbillede-2018-02-28-kl-10-30-45

//Nadia

SKRIV KOMMENTAR

Venligst skriv din kommentar
Skriv venligst dit navn her