A place to visit

0
1244

inspiration

På en tur til Barcelona for en måneds tid siden faldt jeg pladask for denne butik. Sikke en oplevelse. Aldrig er jeg blevet så inspireret til “DIY” og lyst til at købe alt i butikken. Det fede ved denne butik var, at de havde så mange forskellige stilarter – så uanset om du er til tung velour, fine nordiske stole eller en farverig hest på 2 meter i højden – så har de det. Butikken hedder KARE og findes over hele verden (dog ikke i DK).

Jeg synes, at du skulle kigge forbi deres website og deres store sortiment. De er ikke urimelige i deres priser, faktisk er nogle af deres “state of the art pieces” ikke særlig dyre. Men fragten kan nok tage pusten fra enhver. Men tjek siden ud, og hvor deres butikker ligger – måske du skal på storbyferie i foråret og så er deres butik helt klart et besøg værd. For her kan du finde dét, der i din verden viser statement i dit hjem.

SKRIV KOMMENTAR

Venligst skriv din kommentar
Skriv venligst dit navn her