En have i gave – fra mig til mig

0
1937

foer-og-efter

For lige præcis et år siden flyttede vi… Vi faldt for beliggenheden et stenkast fra gågaden, dejlige rum med højt til loftet og en have… Men ak, hvilken have. Så jeg gik igang med at fjerne gamle sten, mærkelige planter og stubbe – til der stort set bare var en jordmark og et par træer.

De cremefarvede fliser fandt jeg gratis på DBA, dog skulle jeg lige selv tage dem op af deres terrasse – det var hårdt. Men alt i vores nye have har jeg fundet på DBA på nær planter og dét træ, som jeg har bygget hegn, bede og udekøkken af.

Jeg er ikke helt færdig med projektet endnu, men glæder mig til foråret, hvor udekøkkenet skal færdiggøres – og så skal der laves overdækket terrasse (som nok ender i noget orangeri, hvis jeg kender mig selv godt nok)

 

have-foer-2 have-foer have-foerhave-nu have-nu-2 have-nu-3

SKRIV KOMMENTAR

Venligst skriv din kommentar
Skriv venligst dit navn her